Klein mer Neugterkmn 2017

"uitbreiding Hofkapel"

Kraamvisite Rens van de Goor

2 maart 2014, midden in het vastelaovendjsseizoen, kregen wij op de whatsapp van KMN een berichtje van Yvonne van de Goor: “Hallo feestbeesten, er is een klein lid bij: we hebben een zoon Rens.”

rens

Met als gevolg dat wij op 21 mei met een delegatie van KMN naar d’Indj zijn gefietst. We hebben kort buiten kunnen zitten om te genieten van onze beschuit met muisjes. Daarna zijn we naar binnen verhuisd vanwege het weer en omdat de kleine Rens uit bed werd gehaald.

Rens heeft die avond in vele armen gelegen, er zijn foto’s gemaakt en er is veel gelachen. Alleen op een gegeven moment werd het voor Rens ook te veel. De conclusie die snel werd getrokken, was dat de liefde van de man door de maag gaat. Er zijn wat traantjes gevloeid en de stembandjes zijn flink gebruikt, maar hierdoor weten wij ook dat hij genoeg longinhoud heeft om een goede speler voor het grootkoper te worden.

Yvonne, Erwin, Lise en Jill nog veel geluk en plezier met jullie zoon/broertje en hij is over een aantal jaren van harte welkom bij KMN.