7, 8, 9 september 2007 GESLAAGD JUBILEUMWEEKEND!! 

Klein mèr Neugter heeft middels een aantal activiteiten zijn 60-jarig jubileum gevierd, en we mogen in alle bescheidenheid stellen dat deze activiteiten meer dan geslaagd zijn! We hebben onze vriendschapsbanden met Musikkapelle Reimlingen weer kunnen aanhalen, wat sommigen nogal letterlijk genomen hebben ;-).

De stemming zat er bij de eerste activiteit, de barbecue met onze gasten uit Reimlingen, Harmonie St. Josep, gastgezinnen ereleden en gastgezinnen meteen al goed in. In feite kon na deze erg goede aftrap het weekend voor ons al niet meer stuk!

Zaterdagmorgen zijn we zeer gastvrij ontvangen op het gemeentehuis, en is de Musikkapelle Reimlingen welkom geheten door burgemeester Evers. 

Na de lunch (welke ietwat snel volgde op het late ontbijt en het grote stuk vlaai van de gemeente), hebben we een interessante rondleiding kunnen genieten door het centrum van Weert. Aansluitend hierop had een deel van onze gasten veel trek in koffie ;-).

'Savonds ging het er iets wilder aan toe tijdens de goedbezochte Apr�s Ski party. Een deel van ons en onze gasten (welke het n�t iets t� wild vonden) hebben zich erg goed geamuseerd met (het in Duitsland niet zo bekende) darts in het caf�deel van Grand Madeira.

Het openbaar ontbijt op zondagmorgen was door de grote opkomst van maar liefst 170 ontbijters, en het naar verhouding redelijk goede weer, een unieke en zeker goed geslaagde -voor Nederweert nieuwe- happening! 

Door de goede muziek van achtereenvolgens Speulendjer Wiees, Klein m�r Neugter, Musikkapelle Reimlingen, Smeleblaozers en de Sillentaler Spassmacher Band, was het muziekfestival Onder de Kerktoren een gezellig evenement. Jammer dat het voorbij is...