Voorbereiding Kistkappe 2015 in volle gang

Zoals gebruikelijk wordt ook dit jaar weer een gevarieerd programma aangeboden tijdens het Kistkappe met een super live band, de állerbeste lokale artiesten, en een geweldig gastoptreden, welke afgewisseld worden door opzwepende joekskapelmuziek!Kistkappe

De liveband voor deze avond is niemand meer of minder dan ‘Promilaasj’!! Misschien wel de ‘heetste’ vastelaovundj-live-band van dit moment, met gewaardeerde optredens op zowel het Vrijthof tijdens de 11e van de 11e, de Zoepkoel als de Stasie Manifestasie! Neem eens een kijkje op hun website www.promilaasj.nl, of zoek een optreden van hun op op Youtube. Je zult er al snel van overtuigd zijn dat je deze editie van het Kistkappe in de Pinnenhof niet aan je voorbij mag laten gaan! Het gastoptreden wordt net als vorig jaar verzorgd door ‘Moerepetaazie’ (www.moerepetaazie.nl)

Reserveer een kist


Mocht je thuis geen kistje meer hebben omdat deze tijdens de vorige editie van het Kistkappe door te fanatiek ‘oppe kist houwwe’ is gesneuveld, geen nood. Kistjes worden door het organiserende Klein mèr Neugter dit jaar te koop aangeboden voor 3,11 euro. Da’s geen geld voor een stukje vakwerk waar je de hele avond plezier van zult hebben! Om niemand teleur te stellen, kun je een kistje reserveren. Laat een bericht achter op www.facebook.com/kistkappe2015 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. wordt een kistje voor jou tot uiterlijk 21:11 uur met Kistkappe apart gehouden.

 

Bron: Nederweert24

http://www.nederweert24.nl/2015/01/27/voorbereiding-kistkappe-2015-volle-gang/